Kinderopvang De Speeldoos

Op zaterdag 16 juni tijdens het evenement Verrassend Stadskanaal biedt Kids First COP groep De Speeldoos een gezellige en creatieve opvang aan voor uw kind van 12:00 – 17:00 bij het Raadhuisplein, onder begeleiding van professionele beroepskrachten.
Tijdens het verblijf krijgen u en uw kind een polsarmband om en kunt u ter plaatse een formulier invullen met naam, telefoonnummer en toebehoren.

Kids First COP groep is meer dan alleen een opvangplek: we willen kinderen iets meegeven waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Ieder kind kan bij ons terecht ongeacht achtergrond, cultuur of godsdienst. We werken kindgericht: respecteren kinderen zoals ze zijn, bieden hun liefdevolle aandacht en geborgenheid, geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Avontuurlijk, speels, actief, energiek, initiatiefrijk en stoutmoedig. Dat is wat kinderen bij ons mogen zijn.
We bieden de kinderen een uitdagende speel- en leeromgeving, waarin zij zich in hun eigen tempo kunnen en mogen ontwikkelen.