Color Sensation Run

Een nieuw onderdeel dit jaar is de bontgekleurde Colorsensation Run door Stadskanaal. Dit is een run van 5 km (of 2½ voor kids) waarbij er onderweg met verfpoeder geschoten wordt. De inschrijving is gestart!

Bestel hier normale tickets voor de Colorsensation Run in Stadskanaal:button_A

 

 

Bestel hier speciale tickets voor leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen. Let op! Bestel deze tickets alleen als u geregistreerd lid bent van de Rabobank.  Alle leden hebben hierover bericht ontvangen. Twijfelt u? Neem dan contact op met de bank.Button_B

 

 

Wil jij de volle vijf kilometer hardlopen? Prima. Ga je voor de snelste tijd? Zelf weten. Het belangrijkste bij de Colorsensation Run is namelijk niet de prestatie maar de belevenis. Het worden  de gekste 5 kilometer uit je leven! Al direct na de start is het raak en wordt je beschoten met geel, blauw, groen, paars en oranje poeder. Je legt het parcours af als een ware paradijsvogel.

Hoe werkt het?

Bij de Colorsensation Run koop je online voor €13,50* een runners pakket. Dit pakket bestaat uit een shirt, poederverfzakje, zonnebril, zweetbandje en natuurlijk jouw eigen startnummer. Dit pakket is vanaf ma 4 juli af te halen bij Zuidema Sport Life Style in de Kanaalpassage. Op vrijdag 8 juli meld je je om 19.00 uur op het Raadhuisplein en de rest gaat vanzelf. In samenwerking met de Runners Stadskanaal is er een prachtige route uitgezet.

Logo_Rabobank_398x302*Leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen kunnen met korting meedoen aan deze Colorsensation Run. Zij ontvangen hierover informatie vanuit hun Rabobank.

Verfpoeder

Er gaan helaas negatieve verhalen rond over het verfpoeder dat bij dit soort runs gebruikt wordt. Dat komt  doordat er vorig jaar in Leeuwarden een verkeerde soort verf was gebruikt. Bij deze run gebruiken we gelukkig iets heel anders. Ons verfpoeder is gebaseerd maïszetmeel en water. Het verfpoeder is daarmee gegarandeerd ongevaarlijk voor de gezondheid. Ons verfpoeder is bovendien geregistreerd, gecertificeerd en getest op stofexplosiviteit.

Het verfpoeder is in principe volledig afwasbaar en uitwasbaar. Maar eerlijk is eerlijk, daar zijn we iets voorzichtiger mee want er bestaan gewoon materialen die zo poreus zijn dat de verfpoeder er in trekt. Ons advies is daarom om niet je mooiste kleren aan te trekken. Als jouw kapsel absoluut niet verstoord mag worden, draag dan lang haar in een knotje en zet er een petje bovenop! De ervaring leert dat er met ons poeder geen problemen zijn.

Afterparty

Het beste is voor het laatst bewaard! Op het Raadhuisplein barst na de finish een groot dansfestijn los. Met het poederzakje dat je bij de finish ontvangt, vette beats van de DJ en een gezellig drankje. Op een aftelklok zal te zien zijn wanneer we met zijn allen een kleurenregen van verf gaan lanceren tijdens de Colorsensation afterparty.

The Partysquad

Schermafbeelding 2016-06-07 om 08.55.08Later op de avond volgt dan nog een optreden van de Nederlandse DJ’s/producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, beter bekend als The Partysquad. Als je van uitgaan houdt is de kans groot dat je regelmatig gedanst hebt op hun muziek. Zij draaiden in de afgelopen jaren niet alleen op praktisch elk feest en in elke club in Nederland maar zijn ook graag geziene gast dj’s in Marokko, Londen, Spanje, Portugal, Zweden en op Curaçao. Ook op grote evenementen ontbreken zij niet. Het DJ team The Partysquad behoort op vrijwel elke gebied tot de absolute top van de urban scene van Nederland.

Spelregels Colorsensation Run

 • Datum: Vrijdag 8 juli 2016 19.00 uur verzamelen, 19.30 uur centrale warming up en 20.00 uur start loop.
 • Locatie: Raadhuisplein te Stadskanaal.
 • De Colorsensation Run is bedoeld voor iedereen uit Stadskanaal en omgeving. Het is geschikt voor alle leeftijden
 • De inschrijving kost € 13,50 per persoon. In de ticketshop worden servicekosten berekend van € 2,75 per transactie.
 • Het startnummer met T-shirt, zonnebril en zweetbandje is vanaf maandag 4 juli af te halen bij Zuidema Sport Life Style in de Kanaalpassage.
 • De route heeft een afstand van 5 km. Voor kinderen bestaat de mogelijkheid om tijdens de route te kiezen voor een verkorte versie van  2½ km.
 • Zorg dat je op de aangegeven tijd en plaats aanwezig bent. Bij niet (of niet op tijd) verschijnen, vervalt de deelname.
 • De organisatie zorgt voor alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Er zijn verkeersregelaars en er is professionele EHBO in de buurt.
 • Bezoekers of deelnemers betreden het evenement op eigen risico, Verrassend Stadskanaal, Colorsensation Run of Colorsensation B.V. kunnen niet aansprakelijk worden gesteld. In geval van schade of vermissing is dit voor eigen risico van de deelnemer.
 • Hoewel de uitwasbaarheid in 99% van de gevallen geen problemen geeft, kunnen wij dit niet garanderen en wij geven hier geen garantie op.
 • Verder verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van Colorsensation op hun website.

Route

Bekijk hier de route van de Colorsensation Run:

Schermafbeelding 2016-07-04 om 16.20.53